abracadabra-mat

Bestillingsvilkår

Bestill i god tid! I forbindelse med planlegging og innkjøp av råvarer er det viktig at du er tidlig ute med bestillingen. I de store høytidsmånedene mai, august, september, november og desember, kan dette være spesielt viktig. Senest endring av antall bestillinger er 2 døgn før avtalt oppdrag. Ved kansellering av bekreftet oppdrag forbeholder vi oss retten til å få dekket medgåtte utgifter til forarbeid og råvarer. Ved kansellering innen 24 timer faktureres totalbeløpet.

Abracadabra Mat er et lite og personlig foretak der vi setter oss som mål at all mat skal være spesiallaget for deg og ditt arrangement. Vi er derfor avhengig av at du legger inn bestillingen en stund i forveien. Vi kan dessverre ikke levere «overtidsmat» dersom du blir sulten klokken 16 og forventer å kunne spise klokken 17 samme dag.

Vi kan derimot sette sammen en spennende pakke med enten møtemat eller overtidsmat om dette bestilles på forhånd. Enkelte ganger klarer vi dette på en dags varsel, men det beste er å være ute i god tid, og helst tre dager før.

Betalingsbetingelser er kontant ved levering, hvis ikke annet er avtalt. Ved større bestillinger, spør etter pristilbud. Faktura sendes som vedlegg til e-post.

Alle priser er eks M .V.A.

Kontakt oss