abracadabra-mat

Bryllup/konfirmasjon

Vi tar gjerne del i forberedelsene dine og kan komme med forslag til lokaler i Oslo, selv om dette ikke er noe vi driver med. Vårt spesialområde er selve maten, og her er det kunden som er sjef. Vi går gjerne mange runder med deg til vi sammen blir enige om en meny som passer dere. Forslag til bryllup- eller konfirmasjonsmeny:


FORRETT

  • Salat med rosastekt andebryst, reddik, gulrot,  aprikos og appelsinvinaigrette. 
  • Laksemousse toppet med rogn, rømme og salat
  • Hummerbisque med cognac og smørstekt kamskjell
    (Veldig god suppe med mye fløte og sødme fra cognac)
  • Kremet sopprisotto toppet med asparges og parmesan (Nam, nam)

HOVEDRETT

  • Rosastekt andebryst, blomkål og selleripuré, aspargesbønner, madeirasaus og eple/rødløk kompott 
  • Indrefilet av okse med rosmarinbakte potetbåter, bernaisesaus og ovnsstekte grønnsaker
  • Filet av lam, røff potetmos (med fløte, artisjokk, hvitløk og muskat), rosmarinsky og appelsinglaserte gulerøtter og sukkererter
  • Filet av hjort, servert med krydrekokt pære, rødvinsreduksjon, fløtegratinerte poteter og bakte grønnsaker

OST

  • Tre av husets modne oster, servert med multechutney, hjemmelaget cognackokt fikenmarmlade, eller fikenbrød

DESSERT

  • Sjokoladefondant med vaniljeis og en frisk jordbærsaus
  • Porsjonsterter med friske bær og vaniljekrem
  • Kremet vanilje panna cotta med multe coulis
  • Creme Brulée
  • Tira Misu
  • Petits fours

… eller noe annet du har lyst på.  Det er så utrolig mye godt å velge i. Hva liker du best? Valget er ditt. Om du ønsker flere retter, kan vi også komme med tilbud på dette. 

Utgangspris Nok 440,- per pers. Alle priser er eks. 25% MVA