Middag / kokk hjem
Abracadabramat kan tilberede middag hjemme hos deg, og servere deg og dine gjester. Priser fra 595,- (min. 20 kuverter). Alt avhengig av ønsket meny og antall gjester. Vi tilbereder det du måtte ønske. Abracadabramats forslag til en hyggelig 3/4/5-retters er som følger:
FORRETT
- Bloody Mary-suppe (kan serveres med vodka-shot)
- Kremet hummersuppe med norske reker
- Bakt ananas med chili, normanna og spekeskinke på grønn salat
- Blomkål-panna cotta med laksetartar og snøball
- Røkelaks med pepperotkrem, eple, selleri og ristet rugbrød
- Mini quiche med f eks røkelaks ved siden av og en liten salat
- Mini quiche med brie, karamellisert løk og urter
- Lun chevre på toast med salat
- Salat med andeconfit eller andebryst m reddik, gulrot, aprikoser, granateple, valnøtter, fetaost, mynte, koriander og en yougertdressing
- Salat av grønne bønner, ristede mandler, tranebær, høvlet tynne skiver av en hard ost og honningvinaigrette
HOVEDRETT
- Rosastekt andebryst med blomkålpuré, brekkbønner og appelsinsaus
- Lammefilet servert med ovnsbakte rosmarinpoteter, rosmarinsky og gulrotpuré med ingefær
- Lammefilet med ratatoille og fløtestuede poteter
- Helstekt indrefilet av okse, servert med krydderkokt pære, rødvinsreduksjon, fløtestuede poter, og ovnsbakte grønnsaker
- Kyllingbryst med serranoskinke, fylt paprika og squashtårn servert med en skarp, kald creme fraiche-saus med parmesan og hvitløk
- Beuf Bourginon – fransk krydret oksegryte med smak av rødvin, tomat og provencekrydder. Servert med røff potetmos
- Indrefilet av okse servert som Tournedos (med et magebelte av bacon), ovnsbakte grønnsaker og røff potetmos med blomkål, hvitløk og muskat, samt karamellisert fløtesaus
- Svinefilet stekt med spekeskinke, servert med polenta, brekkbønner og paprikasaus
- Saltimbocca med blomkålpuré og smørdampet grønnkål
- Bouillabaisse (fransk tomatisert fiskesuppe/gryte med smak av appelsin) (Kan også serveres som forrett)
- Torsk med balsamicotomater, spinat og brune linser
- Vegetar: Lasagne med spinat og fetaost
- Vegetar: Spicy vegetargryte med kikerter og kokosmelk
- Vegetar: Tabouleh med halomiost
- Vegetar: Quiche med spinat, soltørket tomat og ost
- Vegetar: Vegetarburger med salat
OST/DESSERT
- Tre oster med fikenbrød eller fikenmarmelade,
- Pepperkaker med blåmuggost
- Salat med ruccola, pære, blåmuggost, valnøtter og honningvinaigrette
- Appelsincarpaccio med hasselnøttsirup
- Panna Cotta med jordbærsaus
- Abracadabras eplecrumble med vanilje og hvit geitostsaus
- Brownies med is og lune skogsbær
- Mørk sjokolademousse toppet med Pernod-marinerte skogsbær
I tillegg kan vi legge inn en 2. hovedrett slik at det blir både fisk og kjøtt, og/eller en hvilerett (for eksempel einebær eller lauvbærsorbé).
Utgangspris Nok 595,- per pers.
Kokk på plass Nok 2500,-
Alle priser er eks. 25% MVA