abracadabra-mat

Middag / kokk hjem

Abracadabramat kan tilberede middag hjemme hos deg, og servere deg og dine gjester. Priser fra 595,- (min. 20 kuverter). Alt avhengig av ønsket meny og antall gjester. Vi tilbereder det du måtte ønske. Abracadabramats forslag til en hyggelig 3/4/5-retters er som følger:

FORRETT

  • Bloody Mary-suppe (kan serveres med vodka-shot)
  • Kremet hummersuppe med norske reker
  • Bakt ananas med chili, normanna og spekeskinke på grønn salat
  • Blomkål-panna cotta med laksetartar og snøball
  • Røkelaks med pepperotkrem, eple, selleri og ristet rugbrød
  • Mini quiche med f eks røkelaks ved siden av og en liten salat
  • Mini quiche med brie, karamellisert løk og urter
  • Lun chevre på toast med salat
  • Salat med andeconfit eller andebryst m reddik, gulrot, aprikoser, granateple, valnøtter, fetaost, mynte, koriander og en yougertdressing
  • Salat av grønne bønner, ristede mandler, tranebær, høvlet tynne skiver av en hard ost og honningvinaigrette

HOVEDRETT

  • Rosastekt andebryst med blomkålpuré, brekkbønner og appelsinsaus
  • Lammefilet servert med ovnsbakte rosmarinpoteter, rosmarinsky og gulrotpuré med ingefær
  • Lammefilet med ratatoille og fløtestuede poteter
  • Helstekt indrefilet av okse, servert med krydderkokt pære, rødvinsreduksjon, fløtestuede poter, og ovnsbakte grønnsaker
  • Kyllingbryst med serranoskinke, fylt paprika og squashtårn servert med en skarp, kald creme fraiche-saus med parmesan og hvitløk
  • Beuf Bourginon – fransk krydret oksegryte med smak av rødvin, tomat og provencekrydder. Servert med røff potetmos
  • Indrefilet av okse servert som Tournedos (med et magebelte av bacon), ovnsbakte grønnsaker og røff potetmos med blomkål, hvitløk og muskat, samt karamellisert fløtesaus
  • Svinefilet stekt med spekeskinke, servert med polenta, brekkbønner og paprikasaus
  • Saltimbocca med blomkålpuré og smørdampet grønnkål
  • Bouillabaisse (fransk tomatisert fiskesuppe/gryte med smak av appelsin) (Kan også serveres som forrett)
  • Torsk med balsamicotomater, spinat og brune linser
  • Vegetar: Lasagne med spinat og fetaost
  • Vegetar: Spicy vegetargryte med kikerter og kokosmelk
  • Vegetar: Tabouleh med halomiost
  • Vegetar: Quiche med spinat, soltørket tomat og ost
  • Vegetar: Vegetarburger med salat

OST/DESSERT

  • Tre oster med fikenbrød eller fikenmarmelade,
  • Pepperkaker med blåmuggost
  • Salat med ruccola, pære, blåmuggost, valnøtter og honningvinaigrette
  • Appelsincarpaccio med hasselnøttsirup
  • Panna Cotta med jordbærsaus
  • Abracadabras eplecrumble med vanilje og hvit geitostsaus
  • Brownies med is og lune skogsbær
  • Mørk sjokolademousse toppet med Pernod-marinerte skogsbær

I tillegg kan vi legge inn en 2. hovedrett slik at det blir både fisk og kjøtt, og/eller en hvilerett (for eksempel einebær eller lauvbærsorbé).

Utgangspris Nok 595,- per pers. 

Kokk på plass Nok 2500,-

Alle priser er eks. 25% MVA

Kontakt oss