abracadabra-mat

Snart er det jul igjen ...

... og deretter et helt nytt år!

Når nettene blir lange ...

Forretter:
Laksemousse med fiskeegg og dill, servert med rømmesaus og brød
Kremet hummersuppe med smak av anis
Bakt søtpotet og quinoasalat med ruccola og granateplevinegrette (vegetar)
Grov, rørt leverpostei servert med brød, mintgelé og tyttebær

Porsjonsquiche med pancetta, tranebær og spinat
Porsjonsquiche med røket laks og kremet ruccolasalat


Hovedretter:
Langtidsstekt svinenakke med enebær
Kalkunrullade med fiken og epler
Filet av hjort med krydderkokt pære
Ovnsbakt trio av torsk, sei og laks (fisk)
Nøttestek (hasselnøtter og kikerter) (vegetar)

Tilbehør
Ovnsstekte grønnsaker, Aspargesbønner med ristede mandler, parmesan og sitron.
eller appelsinglasserte gulerøtter og apargesbønner
Saus: Rødvinsreduksjon, kremet soppsaus eller karamellisert fløtesaus
Poteter: Saltbake småpoteter, mandelpotet, hasselbackpoteter eller fløtegratinerte poteter.

Desserter:
Gammeldags karamellpudding servert med lettpisket krem
Panna cotta tilsmakt med lauvbærblad, servert med en mild nypesaus
Porsjonsterte med multer og krem
Porsjonsterte med vaniljekrem og frisk frukt og bær
Brownies med hjemmelaget jordbæris
Britisk Trifle (bløtkake med bær servert i kule glass)

Pris per pers ved minimum 20 kuverter, Nok 435,- eks MVA
Kokk inkludert


Kontakt oss