abracadabra-mat

Om oss

Hokos Pokus, Simsalabim, Abracadabra!

Abracadabramat er et personlig, lite foretak som gjerne tar del i forberedelsene dine. Vi kan komme med forslag til lokaler etc, men vårt spesialområde er selve maten, og her er det kunden som er sjef. Vi går gjerne mange runder med deg til vi sammen blir enige om en meny som passer dere. Vi holder til på Berg i Oslo.

Abracadabramat tilbyr «catering med kokk». Dette betyr at en kokk kommer hjem til deg eller til et leid lokale og tilbereder en på forhånd avtalt meny. Dette kan være alt fra en tre- til åtte-retters middag, til enkel tapas og fingermat, via hjemmebakte kaker og desserter. Drikke til maten står man for selv. Prisen inkluderer kokk, innkjøp av mat, forberedelser, ferdigstilling, tilberedelse og dandering på tallerken eller fat etter avtale. Deretter rydder vi opp på kjøkkenet og takker pent for oss.

Vi kan også stille med servitør(er) hvis det er behov for dette. Maten vår er generelt ganske enkel, på den måten at vi har fokus på gode smaker og presenterer den litt røft – mer slik man får det på gode, ujålete restauranter, men med en hjemmelaget vri. Hovedintensjonen er at maten skal smake hjemmelaget, slik jeg (Eivind) selv fikk maten servert hjemme hos venner i de årene jeg bodde i Frankrike og reiste rundt i Italia og Spania.

De fleste foretrekker noe med fisk eller skalldyr til forrett og kjøtt til hovedrett, derfor er hovedvekten av menyforslag satt sammen slik. Vi kan også lage alternativer og tryller gjerne frem en vegetarhovedrett om en av gjestene foretrekker det. Norsk geitost – både hvit og brun – kan være utgangspunkt for mye godt, og gode bær blir lett til fristende desserter.

Vi trenger i utgangspunktet et normalt utrustet kjøkken, helst med stekeovn, og plass til å legge opp maten. Har dere ikke det dere trenger av servise, glass og bestikk, kan vi være behjelpelige med å bestille dette. Vi i Abracadabramat er fleksible og vant til å ta ting på strak arm, og gjøre det aller beste ut fra forholdene.

Abracadabra Mat er et lite og personlig foretak der vi setter oss som mål at all mat skal være spesiallaget for deg og ditt arrangement. Vi er derfor avhengig av at du legger inn bestillingen en stund i forveien. Vi kan dessverre ikke levere «overtidsmat» dersom du blir sulten klokken 16 og forventer å kunne spise klokken 17 samme dag.

Vi kan derimot sette sammen en spennende pakke med enten møtemat eller overtidsmat om dette bestilles på forhånd. Enkelte ganger klarer vi dette på en dags varsel, men det beste er å være ute i god tid, og helst tre dager før

Kontakt oss